200-250 gr. kıyma;
1 demet ıspanak;
1 adet küçük boy soğan;
Yarım tatlı kaşığı biber salçası;
Kara biber;
Pul biber;
Muskat;
Sos
beşamel için:
2 çorba kaşığı un;
1 çorba kaşığı tereyağı;
Kara biber;
1 su bardağı süt;
Tuz;
Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar.
*İnce doğranmış soğanı sote edin, sonra kıymayı, salçayı ve
ıspanakları ekleyin.
*Baharatlar ile lezzetlen dirin.
*Ispanakları çok fazla
yumuşatmadan yemeyi fırın kabına aktarın
ve üzerine hazırladığınız beşamel sosunu gezdirin.
*En üstüne rendelenmiş kaşarı serpiştirdikten sonra 10-15 dakika fırınlayın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder