Aynur Hanımın Dünyası
Sayfalar
SALATALAR VE MEZELER
ÇORBALAR
SEBZELİ YEMEK TARİFLERİ
ETLİ YEMEK TARİFLERİ
BÖREK VE TUZLU HAMUR İŞLERİ
MAKARNA VE PİZZA
KURABİYE, KEK VE PASTA TARİFLERİ
SÜTLÜ VE MEYVE TATLILARI
KONSERVE VE REÇEL
13 Kasım 2014 Perşembe
Turp salatası
Malzemeler:
Turp çeşitleri;
Havuç;
Dere otu;
Maydanoz;
Nar ekşisi;
Zeytin yağı;
Tuz.
Hazırlanışı:
*Sebzeleri ince halkalara kesin.
*Dere otu ve maydanozu iri iri doğrayın.
*Zeytin yağı ve nar ekşisi ile lezetlendirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder