Malzemeler:
Pandispanya için:
4 yumurta;
1 su bardağı şeker;
1 su bardağı un;
1 çorba kaşığı kakao;
1 adet portakalın kabuğu;
Krema için:
250 -300 gr. siyah çikolata;
2 paket süt kreması.
Hazırlanışı:
*4 adet
yumurta ve 1 su bardağı şekeri 15 dakika mikser ile çırpın.
*Yumurtalar katılaşınca un, kakao ve portakal kabuğu ekleyin
ve kaşık ile yavaşça yedirin.
*Önceden ısıtılmış 180 C fırında pişirin.
*Pandispanya pişince soğumasını bekleyin.
*Kremayı hazırlamak için 2 kutu süt kremasını çırpın ve
benmari usulü erittiğiniz çikolataları ekleyin, homojen oluncaya kadar
karıştırın.
*Hazırladığınız krema biraz sıklaşması için buzdolabında
bekletin.
*Pandispanyayı iki eşit tabana kesin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder