3 Kasım 2014 Pazartesi

Mantar sote



Malzemeler:

350-400 gr. mantar;
1 adet orta boy soğan;
1 adet orta boy havuç;
1 adet kırmızı biber;
1 adet yeşil biber;
2-3 adet orta boy domates;
1 çay kaşığı biber salçası;
Kara biber;
Pul biberi;
Kekik;
Tuz.

Hazırlanışı:

*Mantarları ve soğanı ince doğrayın.



*Havucu ve biberleri ince şeritler şeklinde kesin.

*Zeytinyağında  soğanları, mantarları ve havuçları soteleyin, sebzeler biraz yumuşayınca biberleri ekleyin.

*Bir miktar çevirdikten sonra biber salçası ve rendelenmiş domatesleri katın.

*Baharatlarla lezzetlen dirin.

*Servis ederken mantar sotenin üzerine rendelenmiş kaşar serpiştirin.

Afiyet olsun.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder