Malzemeler:
350-400 gr. mantar;
1 adet orta boy soğan;
1 adet orta boy havuç;
1 adet kırmızı biber;
1 adet kırmızı biber;
1 adet yeşil biber;
2-3 adet orta boy domates;
1 çay kaşığı biber salçası;
Kara biber;
Pul biberi;
Kekik;
Tuz.
*Havucu ve biberleri ince şeritler şeklinde kesin.
*Zeytinyağında
soğanları, mantarları ve havuçları soteleyin, sebzeler biraz yumuşayınca
biberleri ekleyin.
*Bir miktar çevirdikten sonra biber salçası ve rendelenmiş
domatesleri katın.
*Baharatlarla lezzetlen dirin.
*Baharatlarla lezzetlen dirin.
*Servis ederken mantar sotenin üzerine rendelenmiş kaşar
serpiştirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder