6 Kasım 2014 Perşembe

Karnabahar pane



Malzemeler:
Karnabahar;
1 adet yumurta;
Yarım su bardaği süt;
2 çorba kaşığı tepeleme un;
Tuz.

Hazırlanışı:

*Karnabaharı küçük parçalara bölün ve buharda pişirin.ve edip boza kıvamında karışım elde edin. Tuz ile lezzetlen dirin.

*Soğutuğunuz karnabaharın üzerine yumurtalı karışımı dökün, kabı hafifçe sallayın ki karnabaharlar eşit şekilde bulansın.



*Kızartmak için  yağın yarısı zeytinyağı yarısı normal yağı kullanmanızı tavsiye ederim. Kızdırılmış yağın içine karnabaharları teker teker bırakın  ve altın sarısı rengi alıncaya kadar kızartın.

*Sarımsaklı yoğurt ile servis edin.

Afiyet olsun.