Malzemeler:
2 adet tavuk göğüs;
1 adet yumurta;
1 su bardağı un;
1 su bardağı galeta;
Yarım su bardağı süt;
Kara biber;
Kekik;
Bir tutam pul biberi;
1 adet küçük soğan;
2-3 adet sarımsak;
Tuz.
1 adet yumurta;
1 su bardağı un;
1 su bardağı galeta;
Yarım su bardağı süt;
Kara biber;
Kekik;
Bir tutam pul biberi;
1 adet küçük soğan;
2-3 adet sarımsak;
Tuz.
* Çırpılmış yumurtayı
süt ile karıştırın içine ince kıyılmış
sarımsağı soğanı ve baharatları ilave
edin. Tavuk etleri hazırladığınız marinaya batırıp harmanlayın.
* Üzerini kapatıp 2-3
saat buzdolabında bekletin. Şnitzelleri
kızartmak üzere önce una tekrar marinaya batırıp galeta
ununda bulayın.
*Bol ve kızdırılmış yağıda şnitzelleri
önce bir tarafından sonra diğerini
pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder