Malzemeler:
1 adet kemiksiz
tavuk göğüs;
5-6 adet orta boy mantar;
2 adet kırmızı biber;
2 adet yeşil biber;
1 adet orta boy havuç;
4 adet cherry domates;
1 adet orta boy soğan;
2 adet yeşil soğan;
4-5 sap maydanoz;
1/ 2 (yarım) su bardağı zeytin yağı;
Pul biberi;
Kara biber;
Kekik;
Bir tutam şeker;
Soya sosu;
Tuz.
5-6 adet orta boy mantar;
2 adet kırmızı biber;
2 adet yeşil biber;
1 adet orta boy havuç;
4 adet cherry domates;
1 adet orta boy soğan;
2 adet yeşil soğan;
4-5 sap maydanoz;
1/ 2 (yarım) su bardağı zeytin yağı;
Pul biberi;
Kara biber;
Kekik;
Bir tutam şeker;
Soya sosu;
Tuz.
*Tavuk etini, biberleri, havucu ve
soğanı julyen doğrayın,
mantarları ince ince
kıyın, yeşil soğanları 3-4 cm uzunluğunda kesin.
kıyın, yeşil soğanları 3-4 cm uzunluğunda kesin.
*Wok tavada julyen
doğranmış tavuk etleri pişirip tabağa alın.
*Aynı tavada soğanları, sonra havuçları, biberleri ve mantarları
katarak çevirin .Sebzelerin çok
yumuşamamasına dikkat edin.
* Yemeye dörde kesilmiş
domatesleri, baharatları ve en sonunda
kızartılmış etleri ilave
edin, 1-2 dakika
çevirdikten sonra ocaktan
alın.
*Kıyılmış maydanozu ve 3-4
cm uzunluğunda kestiğiniz
yeşil soğanları serpiştirip,
1-2 çorba kaşığı soya sosu katarak yemeyin son halini verin.
1-2 çorba kaşığı soya sosu katarak yemeyin son halini verin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder