Malzemeler:
3 adet yufka;
3 adet yufka;
2 adet yumurta;
Yarım su bardağı süt;
Yarım su bardağı tereyağı;
150-200 gr. beyaz peynir;
Yarım su bardağı süt;
Yarım su bardağı tereyağı;
150-200 gr. beyaz peynir;
Hazırlanışı:
*Yufkaları tezgahın üzerine teker teker yayın ve her yerine değecek şekilde eritilmiş tere yağı ve çırpılmış yumurtalı süt karışımından sürün.
*Yufkaları tezgahın üzerine teker teker yayın ve her yerine değecek şekilde eritilmiş tere yağı ve çırpılmış yumurtalı süt karışımından sürün.
*Sonra yufkayı 6 eşit üçgene kesin.
*Yufka üçgenini geniş kısmından başlayarak yelpaze gibi
büzüştürün, uçları yayın ve üzerine
peynir koyup dolayın. Ters çevirip fırın tepsisine yerleştirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder