Malzemeler:
1 adet kemikli tavuk göğsü;
2 adet orta boy soğan;
3-4 diş sarımsak;
Yarım tatlı kaşığı biber salçası;
2 adet orta boy domates;
Yarım demet maydanoz.
Pul biber;
Kara biber.
Tuz;
Zeytinyağı.
*Tavuk etini
kemikleri ile birlikte küçük parçalara doğrayın
ve zeytin yağında kızartın.
*Soğanlar yumuşayınca sarımsakları koyun, 1-2 defa
karıştırdıktan sonra
biber salçası ve kıyılmış domatesleri ekleyin.
*Baharatları ve 1 bardak ılık su koyduktan sonra yemeği çok
kısık ateşte pişirmeye devam edin.
*Yemek piştikten sonra ince kıyılmış maydanozu ekleyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder