Aynur Hanımın Dünyası
Sayfalar
SALATALAR VE MEZELER
ÇORBALAR
SEBZELİ YEMEK TARİFLERİ
ETLİ YEMEK TARİFLERİ
BÖREK VE TUZLU HAMUR İŞLERİ
MAKARNA VE PİZZA
KURABİYE, KEK VE PASTA TARİFLERİ
SÜTLÜ VE MEYVE TATLILARI
KONSERVE VE REÇEL
24 Ağustos 2014 Pazar
Hindistan cevizli lahana salatası
Malzemeler:
Lahana;
1-2 çorba kaşığı Hindistan cevizi;
1 çay kaşığı Pul biberi;
Tuz;
Zeytinyağı;
Nar ekşisi veya sirke.
Hazırlanışı:
*Lahanayı ince ince kıydıktan sonra diğer malzemeler ile harmanlayın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder