Malzemeler:
2-3 adet kabak;
1 adet küçük pırasa;
1 adet küçük pırasa;
1 adet yumurta;
1 - 2 su bardağı un;
1 su bardağı beyaz peynir;
Bir tutam dere otu;
Bir tutam maydanoz;
2 sap fesleğen;
Kara biber;
Pul biberi;
Yarım paket kabartma tozu;
2-3 diş sarımsak.
2 sap fesleğen;
Kara biber;
Pul biberi;
Yarım paket kabartma tozu;
2-3 diş sarımsak.
*Rendelenmiş kabakların suyunu sıkın.
*Pırasayı çok ince doğrayın.
*Sonra tüm malzemeleri karıştırın.
*Pırasayı çok ince doğrayın.
*Sonra tüm malzemeleri karıştırın.
*Tavaya kaşık yardımı ile koyduğunuz mücver hamurunu, kızgın yağıda
kızartın.
*Kızarmış mücverleri havlu kağıdına dizerek fazla yağını
aldırın.
*Sıcak servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder