6-8 adet top kabak;
150gr. kıyma;
150gr. kıyma;
Yarım su bardağı pirinç;
3-4 adet yeşil soğan;
3-4 adet yeşil soğan;
1 adet domates;
Bir tutam maydanoz;
1 çay kaşığı pul biberi;
1 çay kaşığı kekik;
1 çay kaşığı kara biber;
1 çay kaşığı kara biber;
1 adet limon.
Hazırlanışı:
*Kabakların üst kısımlarını kapak için kesin, içini güzelce
oyun ve dibini bıçak ile delin.
*Her bir kabağın içine tuz, kara biber ve limon suyu koyup
güzelce ovun.
*Tüm malzemeleri çiğ olarak karıştırın, üzerine yarım limon
sıkın.
*1 bardak sıcak su ekleyip fırının 2 raftın da pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder