Malzemeler:
1 demet ıspanak;
1 su bardağı lor peyniri;
1 su bardağı lor peyniri;
1 adet yumurta;
3 adet yeşil soğan;
3 çorba kaşığı (tepeleme) un;
1 tatlı kaşığı nane;
Yarım su bardağı zeytinyağı;
Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar.
Hazırlanışı:
*Yumurtayı çırpın, peyniri unu ve zeytinyağını ekleyin ve
biraz daha karıştırın.
*Sonra doğranmış ıspanağı, soğanı ve naneyi katıp yumurtalı
karışıma yedirin.
*Hazırladığınız harcı fırın kabına boşaltın ve önceden
ısıtılmış fırında pişirin.
*Ispanaklar yumuşayınca üzerine rendelenmiş kaşar serpiştirin.
*Üstü kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin.
*Çalkalamayı ılık servis edin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder