Malzemeler:
300 gr. taze fasulye;
2-3 çorba kaşığı kuskus;
1 adet yumurta;
2-3 çorba kaşığı yoğurt;
1 çorba kaşığı un;
Limon;
Zeytinyağı.
Hazırlanışı:
*Yeşil fasulyeyi küçük küçük
doğrayın.
*Sonra tencereye koyup 4-5 dakika
zeytinyağında sote edin ve çorbanın suyunu ekleyin.
*Fasulyeler yumuşayınca kuskusu ekleyin ve pişirmeye
devam edin.
*Çorba hazır olunca ocağı
kapatın, kapağını açıp bir miktar soğutun.
*Yumurta, yoğurt ve un ile
terbiyeyi hazırlayıp, azar azar çorbaya
yedirin.
*Limon sıkıp, çorbayı lezzetlendirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder