Aynur Hanımın Dünyası
Sayfalar
SALATALAR VE MEZELER
ÇORBALAR
SEBZELİ YEMEK TARİFLERİ
ETLİ YEMEK TARİFLERİ
BÖREK VE TUZLU HAMUR İŞLERİ
MAKARNA VE PİZZA
KURABİYE, KEK VE PASTA TARİFLERİ
SÜTLÜ VE MEYVE TATLILARI
KONSERVE VE REÇEL
13 Nisan 2015 Pazartesi
Peynirli pişi
Malzemeler:
1 adet hazır hamur;
beyaz peynir.
Hazırlanışı:
*Hamurdan küçük ceviz büyüklüğünde bezeler kopartın.
*Her birini merdane ile açın, üstüne peynir serpiştirin, yarım ay şeklinde kapatın.
*Pişileri bol yağıda kızartın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder