Malzemeler:
Pandispanya için:
4-5 adet yumurta;
1 su bardağı şeker;
1 su bardağı un;
1 su bardağı ceviz;
1 adet vanilya.
Krema
için:
1 kutu Maskarpone:
1 kutu süt kreması;
Biter çikolata;
Muz, çilek v.s.
Hazırlanışı:
*Pandispanyayı
hazırlamak için 4-5 adet yumurta ve 1 su bardağı şekeri 10 en az 10 dakika
çırpın.
*Sonra vanilya, kıyılmış cevizleri ve unu ıspatula ile
karıştırarak yedirin.
*Pandispanyayı180 derecede pişirin ve tamamen soğumasını
bekleyin.
*Kremayı hazırlamak için ayrı kaplarda çırptığınız Maskarpone
peyniri ve süt kremayı birleştirin , 1 çay kaşığı pudra şekeri ekleyin, homojen
oluncaya kadar karıştırın.
*Pandispanyayı iki ve ya üç tabana ayırın.
*Her birine krema sürün, üzerine meyveler yerleştirin.
*En üstüne benmari usulü eritilmiş çikolata gezdirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder