Aynur Hanımın Dünyası
Sayfalar
SALATALAR VE MEZELER
ÇORBALAR
SEBZELİ YEMEK TARİFLERİ
ETLİ YEMEK TARİFLERİ
BÖREK VE TUZLU HAMUR İŞLERİ
MAKARNA VE PİZZA
KURABİYE, KEK VE PASTA TARİFLERİ
SÜTLÜ VE MEYVE TATLILARI
KONSERVE VE REÇEL
9 Haziran 2015 Salı
Panelenmiş bamya
Malzemeler:
Bamya;
1 adet yumurta;
Tuz.
Hazırlanışı:
*Bamyaları hafif tuzlayın, üzerlerine çırpılmış yumurtayı dökün.
*Sonra bamyaları galetaya batırıp kızgın yağıda kızartın.
*Üzerine limon sıkıp servis edin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder